DSC_1915.jpg

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn werk als fotograaf en een stap wil nemen om mooie momenten vast te leggen. Maar wie doet dit eigenlijk? Dat ben ik, Sabrine, 29 jaar, moeder van 3 dochters, getrouwd, werkzaam als fotograaf en in een Bruidsmode winkel.
In mijn vrije tijd plan ik graag gezellige uitstapjes met mijn gezin, vrienden of ben ik op stal bij de paarden te vinden.  

Al sinds de middelbare school heb ik mij altijd bezig gehouden met fotograferen, maar ben er niet in verder gegaan. Ik vond het te onzeker werk. Ik heb mijn SPW diploma gehaald en ben in de kinderopvang gaan werken. Tijdens mijn zwangerschap is het fotograferen echt opnieuw gaan kriebelen. Ik ben me er extra in gaan verdiepen en ben cursussen en workshops gaan volgen. Ik werd er alleen maar enthousiaster van en ben mijn bedrijf gaan opstarten.
En zo ontstond MooiSa Fotografie. 

Ik ben woonachtig in Opende, op de grens van Groningen en Friesland. Een bedrijfsnaam dat in beide regio's makkelijk te lezen en uit te spreken is vond ik belangrijk. Mijn eigen naam wordt geregeld verkeerd geschreven of uitgesproken. Om dit dan als bedrijfsnaam te kiezen leek mij niet heel handig. Zo kwam ik uit op MooiSa Fotografie. MooiSa staat voor Mooi Sabrine en in het Fries (moai sa) Mooi Zo. 

Ik fotografeer in een lichte stijl en ben dol op lifestyle. Niks geforceerd, puurheid, spontaniteit en gewoon zoals jullie zijn. De lifestyle zie je vooral terug in de newborn reportages en de lichte stijl bij zwangerschappen en bruiloften. 

Mijn motto en doel voor jullie,

"Weer even terug naar het unieke gevoel van dat moment"

Liefs Sabrine


 

Over mij