Privacyverklaring

Uw privacy vind ik erg belangrijk. Ik houd me dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn en dat ik ze altijd netjes gebruik. In deze privacyverklaring leg ik uit waar uw persoonlijke gegevens voor gebruikt worden.

Als u vragen heeft, of wilt weten wat er precies wordt bijgehouden, neem dan contact op via mooisafotografie@gmail.com


Contactgegevens:
MooiSa Fotografie
Sjallemastraat 25
9865 BH Opende
mooisafotografie@gmail.com
06-13576550

KvK-nummer: 75685353

www.mooisafotografie.com


Persoonsgegevens
MooiSa Fotografie verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van mijn diensten. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die worden verwerkt:

- Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- E-mailadres
- Bankrekeningnummer
- Gegevens over uw activiteiten op de website

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens
MooiSa Fotografie verwerkt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens over bezoekers of klanten, tenzij deze door u aan mij zijn verstrekt.


Waarom persoonsgegevens worden verwerkt
MooiSa Fotografie verwerkt uw persoonsgegevens voor het volgende:
- Omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst
- Voor het afhandelen van uw betaling
- Voor het uitvoeren of naleven van een wettelijke verplichting
- Om contact met u te kunnen opnemen, indien dit nodig is om de dienstverlening te kunnen uitvoeren
- Analyseren van uw gedrag op de website om de website te verbeteren.


Bewaren van de persoonsgegevens
MooiSa Fotografie bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is.
Doorgaans is dit 7 jaar i.v.m. de belastingdienst.

 

Persoonsgegevens bij boekingen

Bij het boeken van een dienst zoals een fotoshoot, workshop of trouwreportage gebruik ik uw persoonsgegevens om dit af te kunnen handelen. Bij fysieke producten geef ik uw persoonsgegevens aan de bezorgdienst om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijg ik informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruik ik uw betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres en factuuradres. Ik bewaar deze gegevens zeven jaar, dat is de wettelijke bewaarplicht.
 

Persoonsgegevens en foto’s portfolio
Uw foto’s kunnen worden gebruikt op mijn website, in mijn portfolio, blog, social media en als demo materiaal (denk aan een demo album op een beurs). Dit is om potentiële klanten te kunnen laten zien wat zij van mij kunnen verwachten. Tijdens plaatsing op internet word uw (voor)naam en eventueel de locatie benoemd. Hiervoor heeft u toestemming gegeven bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden. Foto’s die ik gebruik voor al het bovenstaande zullen voor onbepaalde tijd worden bewaard.

 

Verkrijgen van gegevens
Persoonsgegevens heb ik van u als klant of websitebezoeker verkregen, via het contact formulier op mijn website, tijdens een intake en/of boeking. Ook kan ik uw gegevens hebben verkregen via een collega fotograaf, andere leverancier of van een van mijn klanten die u een cadeaubon wil geven.


Gegevens delen met anderen
MooiSa Fotografie deelt uw persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, tenzij dit wettelijk verplicht is.

Beveiliging
MooiSa Fotografie zorgt ervoor dat uw gegevens goed beveiligd zijn. De website www.mooisafotografie.com maakt gebruik van een betrouwbare SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die ik van u heb in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar mooisafotografie@gmail.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen ik u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Dek in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) af. Dit ter bescherming van uw privacy. Ik zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Ook wil ik u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.


 

Copyright © Sabrine Reitsema - MooiSa Fotografie

Sabrine Reitsema - Elgers     -

-     Sjallemastraat 25 9865BH Opende

  • Facebook
  • Instagram